fredag 1 juni 2018

Sommarrapport 2018

Nu är det juni och dags för en sommarrapport!

Lite kort så mår jag bra, tjänar bra och sparar bra. Jag har börjat unna mig mer saker och det är klart att det påverkar nivåerna. Jag tjänar lite mindre pengar sedan jag gick ner i tid till 80%, och försöker att inte vara lika gnidig mot mig själv.
Livskvalitet får kosta helt enkelt. Har nyligen börjat köra bil till jobbet vilket såklart blir lite ökade utgifter. Jag spar tid och slipper vara i händerna på strulande tågtrafik (välbefinnande står i omvänd proportion till antal resor med skånetrafiken).


Har nollställt mitt huvuddiagram nu, det är för många års historik i det gamla. Historik som jag sedan länge lärt mig läxan av och som inte inspirerar mig längre. Dessutom syns kort utveckling inte så tydligt när det är 10 års data som ska samlas i ett diagram.


Med en förväntad avkastning (inflation inberäknad) på 4% är prognosen att nå ek. oberoende 2025. Har det mesta i 4-5 st globala indexfonder nu, det känns som en ganska säker investering (om man vill vara på börsen). Hoppas ni har det bra där ute!

15 kommentarer:

  1. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad

    SvaraRadera
  2. Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, ett personligt lån, ett hypotekslån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, kommer jag att rekommendera dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av låntjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

    Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finansiella lösningar till individer och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
    * Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
    * Höga godkännandesatser - Du har 99,9% chans att få lånet
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under 1-30 år.
    * Enkel onlineapplikation.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Tappa inte bort en möjlighet på grund av brist på ekonomi. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen.

    För mer information om vårt lånerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / Telegram: +447903159998

    Förmedlare / konsulter / mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullständigt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans till förmån för alla inblandade parter.

    SvaraRadera
  3. Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomisk hjälp? Jag är Max Bent. Jag är långivare och även finansiell rådgivare.

    Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett eget lån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella organ? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e -post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Detta är Ocean Finance Mortgage. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till högst 100 000 000,00 Euro.

    SvaraRadera
  4. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig











    BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig



    SvaraRadera
  5. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
    Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

    Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

    På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

    Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

    Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
    E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Telefon: +447915601531

    Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

    SvaraRadera
  6. Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 3%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra) E-posta oss: ziploanfinance@protonmail.com
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.

    Kontakta oss för mer information om Låneerbjudande så löser vi ditt
    finansiella problem. kontakta oss via e-post: ziploanfinance@protonmail.com
    Telefonnummer: +91 834 690 96 83 (Ring/What's-appen)

    SvaraRadera
  7. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured) Email us: ziploanfinance@protonmail.com
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: ziploanfinance@protonmail.com
    Phone number: +91 8346 909 683 (Call/What’s app)

    SvaraRadera
  8. Personligt och investeringslån erbjudande

    Vi erbjuder lån till seriösa individer till en låg ränta på 3%.

    Behöver du betala dina räkningar eller behöver du ett investeringslån? Det här är rätt ställe för att få den ekonomiska hjälp du behöver. Vi erbjuder ett minimum på 5 000,00 € till ett maximum på 50 000 000,00 €.

    Maila oss på: mobilfunding1999@gmail.com för mer info

    Hälsningar

    SvaraRadera
  9. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  10. JAG FICK JUST ETT LÅN TILL JUL

    Jag har sett flera kommentarer från personer som redan hade fått ett lån från LAPO M-F så jag bestämde mig för att ansöka baserat på populära rekommendationer och bara för några timmar sedan bekräftade jag ett totalt belopp på 78 500 euro på mitt konto. Detta är verkligen fantastiska nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: lapofunding960@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Våra lån mycket från företag till privatlån eller långa eller korta löptider med förmånliga räntor (2%). Vår låneprocess är mycket snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com } vänligen meddela oss hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen

    SvaraRadera
  12. Jag fick precis 10 000 euro från Steven Kings Funds om du behöver ett lån kontakta dem via e-post stevenfunds@outlook.com eller whatsapp +2347043593434

    SvaraRadera
  13. Hej
    Jag ställer till ditt förfogande ett lån från 20.000Kr till 2.000.000Kr under mycket enkla villkor med en ränta på 3%. Jag gör även investeringar och lån mellan privatpersoner av alla slag. Jag erbjuder kort- medellång- och långfristiga lån i samarbete med min advokat. Vi är omedvetna om dina användningsområden och våra överföringar tillhandahålls av en bank för säkerheten för transaktionen. För alla dina önskemål, lägg förslag angående priser och betalningsplaner så står jag till ditt förfogande. slutligen för mer förståelse kontakta mig: christian.berger1942@gmail.com

    Kontakt e-post: christian.berger1942@gmail.com

    Kontakt e-post: christian.berger1942@gmail.com

    SvaraRadera
  14. Finansiering eller kredit brådskande och pålitlig

    Hej
    Inom området ekonomi investeringar och lån mellan individer specialiserade erbjuder jag mina tjänster till alla människor av god karaktär och framför allt för att kunna uppfylla sina åtaganden. Jag klättrar i följande områden:

    Personligt, Konsolidering, Omorganisation, Kommersiellt, Student, Bilar, Övrigt/Övrigt, Företag, Jordbruk, IT, Immaterialrättstjänster för företag, Industrimän, Konstnärer, Mode, Medicin, media, bolån, fastigheter.

    För annan ytterligare information, tveka inte att kontakta mig.
    E-post: igroupe362@gmail.com
    Tack

    SvaraRadera
  15. #Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera