söndag 1 december 2013

Månadsrapport: november


Nettoinkomster: 53k

Tjänsteresa, lite övertid och en retroaktiv lönehöjning gav lite extra skjuts på inkomstsidan. Passiva inkomsterna släpar dock efter en del och hamnade under november månad på ca 5k.

Utgifter: 6,9k

Den lite mer udda utgiften denna månad blev ett nytt grafikkort till datorn. Jag gillar att spela rocksmith, och har hittills varit tvungen att dra ner upplösningen ganska rejält för att det inte ska hacka. Datorspel är ändå ett ganska billigt nöje, så jag kände att det var ett helt okej köp som ger en hel del nöje per krona.
I övrigt blev det en del mindre inköp såsom gå-bort-presenter och några restaurangbesök.

Sparkvot november: 85%

Svårslagen sparkvot den här månaden. Naturligtvis hör det till ovanligheterna att hamna såhär högt, normalt sett är jag nöjd med 70-75%. Det innebar ett välkommet kliv mot att bli skuldfri, fick bort drygt 4% av lånet. Har lite strul med att exportera diagram från Google Drive så något ögongodis blir det inte idag!


Var förresten på en gratisbio för någon vecka sedan, ett rådgivningsföretag ville sälja sina "oberoende" lösningar till oss i salongen. Har varit med på en del liknande tillställningar tidigare och den här skilde inte en millimeter från tidigare "oberoende" aktörer. Filmen var dock helt okej :-)

Nu är det julstädning här hemma och jag får nog hjälpa till lite för att inte hamna på minus hos min partner...